ZWEMBADEN

Buro van Rooijen officieel dealer Starline zwembaden

Starline en Buro van Rooijen delen dezelfde passie en kwaliteitsstandaard als het gaat om stijlvolle en luxe tuinen. Beide bedrijven werken graag met hoogwaardige en duurzame materialen en vinden een hoge mate van klanttevredenheid uiterst belangrijk. We zijn dan ook enthousiast over het feit dat we onszelf als officieel Staline dealer mogen presenteren en de prefab monoblock zwembaden en spa’s aan onze klanten kunnen aanbieden.

NEEM CONTACT OP

ZWEMBAD IN EIGEN TUIN

Ik wil een zwembad in mijn tuin, waar begin ik?

Na lang wikken en wegen bent u er over uit.  U heeft de knoop doorgehakt en wilt gaan investeren in een zwembad. Kom maar op met zo’n pracht van een pronkstuk. Maar hoe moet u dat eigenlijk aanpakken? Sterker nog, waar moet u beginnen?

Juist omdat het zwembad een kostbare investering is, dient het ook volledig tot zijn recht te komen in uw tuin. Wij zijn dan ook van mening dat uw zwembad niet lukraak een plek moet krijgen waar het qua oppervlakte past. Een van onze tuinarchitecten zal bij u op locatie langskomen. Wij letten niet alleen op de tuin zelf en de beschikbare ruimte die u heeft, maar wij kijken juíst naar het totaalplaatje en het geheel. De stijl van uw woning is bepalend voor het tuinontwerp dat wij voor u zullen gaan uitwerken. Wacht even, een ontwerp? Ik wil enkel een zwembad? Buro van Rooijen werkt graag vanuit een totale tuinbeleving. Tijdens ons locatiebezoek zullen wij u dan ook de nodige vragen stellen.

DESKUNDIG ADVIES

Onze adviezen zijn altijd eerlijk en onderbouwd vanuit onze expertise. Hierdoor weten onze klanten op voorhand hoe een nieuwe tuin eruit komt te zien en wat hun allemaal te wachten staat. Zowel tijd-technisch als financieel. Het is ons doel om de ideeën en wensen van onze klanten tot leven te laten komen.

Grote tuin met zwembad

Door de nodige vragen te stellen komen we er dan misschien samen wel achter dat uw loungegedeelte uiteindelijk een prominentere plek dient te krijgen dan uw zwembad. Leeft u het liefst buiten? Wat dacht u dan van een overkapte zithoek met buitenverwarming? Al dit soort elementen zullen een rol spelen bij de daadwerkelijke positionering van uw zwembad. Wij vinden het essentieel dat wij het juiste gevoel voor u gaan creëren in ons tuinontwerp.

Kleine tuin met zwembad

Is het zwembad geplaatst, dan gaan wij verder! Zoals eerder aangegeven draait het bij Buro van Rooijen om het totaalplaatje. De finishing touch is voor ons bepalend, want deze zorgt juist voor de beleving en de sfeer. Uw wensen komen op deze manier volledig tot uiting. Van de zwembadranden, tot beplanting. Van een buitendouche tot een prachtige houten vlonder met tuinmeubilair.