ZWEMBADEN

Buro van Rooijen officieel dealer Starline zwembaden

Starline en Buro van Rooijen delen dezelfde passie en kwaliteitsstandaard als het gaat om stijlvolle en luxe tuinen. Beide bedrijven werken graag met hoogwaardige en duurzame materialen en vinden een hoge mate van klanttevredenheid uiterst belangrijk. We zijn dan ook enthousiast over het feit dat we onszelf als officieel Starline dealer mogen presenteren en de prefab monoblock zwembaden en spa’s aan onze klanten kunnen aanbieden.

VRAAG ZWEMBAD BROCHURE AAN

ZWEMBAD IN EIGEN TUIN

Van een zwembad in uw tuin tot totale tuinbeleving

U bent erover uit, u wilt graag een zwembad in uw tuin laten aanleggen. Buro van Rooijen neemt u de lasten uit handen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de lusten die het zwembad met zich meebrengen. Maar wij plaatsen het zwembad niet zomaar bij u in de tuin. Onze tuinarchitect komt bij u thuis om uw tuin te bekijken en om met u in gesprek te gaan over uw wensen. Op basis van uw tuin en uw wensen zetten wij een tuinontwerp op papier, zodat de totale tuinbeleving wordt gecreëerd. Dit tuinontwerp is een advies vanuit onze expertise, zodat u met uw nieuwe zwembad de totale tuinbeleving kunt behouden.

DESKUNDIG ADVIES

Onze adviezen zijn altijd eerlijk en onderbouwd vanuit onze expertise. Hierdoor weten onze klanten op voorhand hoe een nieuwe tuin eruit komt te zien en wat hun allemaal te wachten staat. Zowel tijd-technisch als financieel. Het is ons doel om de ideeën en wensen van onze klanten tot leven te laten komen.

Starline zwembaden

Buro van Rooijen is officieel dealer van Starline zwembaden. Met name de Starline Nexxt Line en de Startline Nova Line zijn zeer gewilde zwembaden onder onze klanten. De Starline Nexxt Line wordt gekenmerkt door het strakke design en het gevoel van een infinity pool. Het water loopt over de rand en verdwijnt vervolgens geruisloos tussen de voegen van de randstenen.
De Starline Nova Line staat bekend om het minimalistische design. Door de eenvoud is de Nova Line eenvoudig in te passen in de moderne tuin.

Wij installeren graag uw nieuwe zwembad

Wilt u graag een zwembad laten plaatsen? Heeft u vragen over onze zwembaden en de mogelijkheden bij Buro van Rooijen? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij creëren de totale tuinbeleving in combinatie met het beste zwembad.

Zwembad brochure.jpg

Starline zwembaden online brochure

Vraag vandaag nog de online brochure aan en bekijk de verschillende lijnen van de Starline zwembaden collectie.

Vraag zwembadbrochure aan