Zwembad afmetingen

Bij Buro van Rooijen zijn de mogelijkheden voor uw zwembad afmetingen zeer divers. Wij hebben zwembaden van 4 meter lang tot wel 12 meter lang. Voor iedere tuin is een passende oplossing te vinden met de beste afmetingen voor uw zwembad. Onze specialisten komen graag bij u op locatie om u te voorzien van advies. Wij komen niet alleen uw zwembad plaatsen, onze tuinarchitecten voorzien u van compleet advies om het zwembad zo goed mogelijk in uw tuin te passen.

Zwembaden tot 6 meter lang

Wanneer u een klein zwembad wenst of wanneer uw tuin geen groot zwembad toelaat, dan is een zwembad van maximaal 6 meter lang zeer geschikt voor u. Voor deze tuin hebben wij de Nova Line en Urban Active in ons assortiment.

Zwembaden tot 8 meter lang

Heeft u meer ruimte in uw tuin om een zwembad in te bouwen? Dan is een zwembad tot wel 8 meter lang de oplossing voor u. Dit verschaft u meer bewegingsruimte in het zwembad voor uzelf en familie of bekenden. De Nova Line, Carré Line, Romana Line, Nexxt Line en Ergonomic Line zijn verkrijgbaar binnen deze maten.

Zwembaden tot 10 meter lang

Creëer veel zwemruimte voor uzelf en uw familie en vrienden met een zwembad van 10 meter lang. Deze zwembaden zijn geschikt voor de grotere tuinen. Binnen deze categorie hebben wij de Romana Line, Carré Line, Nexxt Line en Nova Line in ons assortiment.

Zwembaden tot 12 meter lang

De grootste zwembaden bij Buro van Rooijen zijn tot wel 12 meter lang. Deze zwembaden zijn geschikt voor de grootste tuinen en worden door onze tuinarchitecten perfect ingepast. Voor de grootste tuinen hebben wij de Dynamic Line, Nexxt Line en Nova Line in het assortiment.

Starline Nexxt Line zwembad

_____________________________________________________

Starline Nexxt Line

De Starline Nexxt Line heeft een strak design en oogt als een infinity pool door het overlopende water.

Starline Nova Line zwembad

_____________________________________________________

Starline Nova Line

De Starline Nova Line kenmerkt zich door het minimalistische design en de hoge waterlijn, net onder de randstenen.

Starline Carré Line zwembad

_____________________________________________________

Starline Carré Line

De Starline Carré Line heeft een tijdloos, rechthoekig design. Dit zwembad heeft een veiligheidsrand en sta-rand.