De zon zakt, de temperatuur stijgt

Nu de herfst zijn volle intreden heeft gedaan, kunnen we er niet langer omheen. De dagen worden in rap tempo korter nu de zon om 16.25 uur onder gaat en de temperatuur lijkt – zo mogelijk – nog sneller te zakken dan de zon. Buro van Rooijen geeft u echter één goede reden om niet massaal voor een winterslaap te kiezen.

Waar strandwandelingen plaats maken voor herfstwandelingen in het bos, worden yoga sessies in de achtertuin ingeruild voor pittige hardloopsessies door de prachtige natuur. En wat is er nu lekkerder – en beter voor lichaam en geest –  dan na afloop heerlijk te ontspannen in uw eigen sauna? Sluit uw ogen en waan u met de stijgende temperatuur van de sauna weer even op dat heerlijke zandstrand.

Naast optimale ontspanning heeft een sauna nog veel meer (gezondheids) voordelen. Zo zorgt de de sauna voor verbetering van de algehele doorbloeding, een gezondere huid, vermindering van stress, een betere weerstand én – last but not least – een diepere slaap. Zou het dan toch nog van een winterslaap komen?

In samenwerking met Luxe Tuin Inrichting creëert Buro van Rooijen ook in uw tuin het échte Lapland gevoel (denk: blokhut – sauna- dompelbad). Dit alles in uw eigen vertrouwde omgeving waar u volledige privacy geniet. Afkoelen doet u na afloop in stijl onder de JEE-O buitendouche. Maak vandaag nog uw privé wellness compleet. Ontdek de collectie in alle rust in onze webwinkel:https://www.luxetuininrichting.nl/wellness/sauna of kom langs in onze showroom aan de Avenue Ceramique 160.