Toch weer zwemmen in de ENCI groeve?

Wat een groot succes had moeten worden veranderde afgelopen juni tijdens (zo zou achteraf blijken) één van de heetste zomerdagen in een koude domper: het natuurbad van de ENCI groeve werd na enkele weken alweer gesloten voor publiek. Het natuurbad van de ENCI groeve verdronk letterlijk in haar eigen succes.

Natuurliefhebbers konden afgelopen donderdag gelukkig hun groene hart ophalen: de ENCI groeve op de Sint Pietersberg is weer open, dit keer echter alleen voor wandelaars. Ter voorkoming van ongenode (zwemmende) gasten is het waterpeil in de groeve verlaagd en is het natuurbad omheind met een hek.

Niet alleen het natuurgebied in de ENCI groeve onderging dit jaar een flinke metamorfose. Ook op kleine(re) schaal werd er weer hard gewerkt aan de herinrichting van verschillende tuinen en pleinen. Zo was Buro van Rooijen dit jaar wederom verantwoordelijk voor de groene omlijsting van het Preuvenemint, het plaatsen van menig particulier (natuur)zwembad en eindigde één van onze unieke projecten zelfs in de videoclip van DJ Mesto.

Buro van Rooijen is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van kwalitatieve en innoverende tuinontwerpen en landschapsontwerpen voor de openbare en privé buitenruimten. Komende zomer gegarandeerd zijn van uw eigen (natuur)zwembad? Dat kan! Zoals we bij Buro van Rooijen altijd zeggen: ‘Maak van uw tuin een droom, dan maken wij van uw droom een tuin’.