Starline Urban Active

Wilt u ontsnappen aan de dagelijkse drukte in de stad? Wilt u uw (stads)tuin voorzien van een uitmuntend luxe zwembad? Dan is de Starline Urban Active de oplossing voor u. Door de compacte vormen en relatief kleine afmetingen past de Starline Urban Active in vrijwel iedere stadstuin. Zo kunt u dagelijks ontsnappen aan de drukte in de stad en ontspannen in uw eigen zwembad. Ondanks de relatief kleine afmetingen kunt u met de Urban Active wel eindeloos zwemmen. Wij kunnen Starline Endless Swimming integreren. Dit zorgt voor een (lichte) stroming in het water. Wilt u liever rustig aan doen? Dan komen de ingebouwde zitplaatsen goed van pas.

Starline Urban Active

Stoer zwembad met een design uitstraling

De Starline Urban Active neemt door de (kleinere) stadstuin relatief veel ruimte in. Buro van Rooijen zorgt ervoor, dat de tuin wel één geheel blijft. De urban Active heeft een stoere en robuuste uitstraling over zich. Daarbij geeft de design trap dit zwembad naast de stoere uitstraling een modern karakter. Hierdoor is dit zwembad in vrijwel iedere stadstuin perfect te plaatsen.

Starline Carré Line inlooptrap

Starline Urban Active

Een klein zwembad met vele mogelijkheden

De Starline Urban Active, klein van stuk, groots in mogelijkheden. Het zwembad is enkel te plaatsen in de afmetingen 4,5 meter lang, 2,5 meter breed en 1,35 meter diep. Dit zwembad is standaard geïntegreerd met een roldecknis. Zo kunt u, indien gewenst, een roldecksysteem plaatsen op uw Urban Active. Dit bad is ook uitgerust met een veiligheidsrand om het roldeck te dragen.

Daarnaast is de inlooptrap een design inlooptrap, wat dit bad uniek maakt ten opzichte van de overige Starline series. Bovendien kan de Starline Endless Swimming geïntegreerd worden, waardoor er een stroming gecreëerd wordt in het water.

Bovendien kunt u met de Starline Urban Active ontsnappen aan de dagelijkse drukte van de stad. Kom tot rust en ontspan in de hoogwaardige Starline Urban Active, geplaatst in uw eigen (stads)tuin!

Urban Active afmetingen

____________________________________________________

Voor de kleine (stads)tuin

De compacte vormen en afmetingen maken de Urban Active zeer geschikt voor de kleine (stads)tuin.

Starline Urban Active afbeelding nieuw

____________________________________________________

Starline design inlooptrap

De Urban Active is uitgerust met een design inlooptrap. Dit maakt de Urban Active uniek t.o.v. andere Starline series.

Starline Urban Active endless swimming

____________________________________________________

Starline Endless Swimming

De Urban Active is uit te rusten met de Starline Endless Swimming. Dit zorgt voor een stroming in het zwembadwater.

Contact Buro van Rooijen

Wilt u graag uw (stads)tuin voorzien van de Starline Urban Active? Heeft u vragen over de andere zwembad series van Starline of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Buro van Rooijen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. Onze experts staan direct voor u klaar met hulp en tuinadvies.