Starline Nova Line

De Starline Nova Line is het paradepaard van Starline. Vormen en eenvoud maken dit zwembad zeer toegankelijk voor iedere tuin en met name de moderne tuin van tegenwoordig. Met de Nova Line van Starline wordt uw tuin voorzien van een hoogwaardig zwembad die precies past in de sfeer van uw tuin.

Starline Nova Line

Puur, esthetisch en actueel

De Starline Nova Line brengt (de functie) van het zwembad terug naar de essentie. Strakke en minimalistische vormen en hoeken gecombineerd met de eenvoud zorgen ervoor dat deze zwembadlijn past bij iedere tuin en de functie biedt waarvoor het wordt aangeschaft. Daarnaast kenmerkt de Nova Line zich door de hoge waterlijn onder de randstenen, wat zorgt voor een prachtig visueel effect. Uw tuin wordt voor voor het oog veel dieper.

Starline Nova Line
Starline Nova Line

Nova Line

Onbegrensde mogelijkheden

De Nova Line kent diverse mogelijkheden om te personaliseren. De Nova Line is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 80, 100 en 120. Alle drie de maten hebben een breedte van 4,1 meter en een diepte van 1,55 meter. De lengte verschilt per maat. De Nova 80 kent een lengte van 8 meter, de Nova 100 is 10 meter en de Nova 120 is zelfs 12 meter lang. Tevens kunt u de Nova Line voorzien van diverse entree opties, verschillende trappen en een ingebouwd roldecksysteem. Met deze mogelijkheden wordt uw nieuwe Nova Line echt gecreëerd naar uw wensen.

Starline Nova Line design

Minimalistisch design

__________________________________________________

De Starline Nova Line is voorzien van een strakke lijnvoering. Hierdoor is dit zwembad efficiënt ingedeeld en past het perfect in de moderne tuin.

Starline Nova Line waterlijn

Hoge waterlijn

__________________________________________________

Het innovatieve skimmersysteem zorgt voor een mooie hoge waterlijn, net onder de randstenen. Dit zorgt voor een perfect diepte effect in uw tuin.

Starline Nova Line trappen

Diverse trappen mogelijk

________________________________________

Geef uw Starline Nova Line extra allure met een strakke inlooptrap aan de zijkant of over de volledige breedte van uw zwembad. De trappen worden voorzien van anti-slip.

Contact Buro van Rooijen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Buro van Rooijen? Wilt u zelf de Starline Nova Line in uw tuin laten plaatsen of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. Onze experts staan direct voor u klaar om u te helpen.