Starline Economy Line

Wilt u maximaal genieten binnen een zeer compact oppervlak? Wilt u uw (kleinere) tuin voorzien van nieuwe luxe of wilt u überhaupt graag een zwembad in uw tuin laten plaatsen? Dan is de Starline Economy Line zeer geschikt voor uw tuin. Met dit zwembad ervaart u de totale zwembadbeleving in uw tuin, terwijl u genoeg ruimte in uw tuin overhoudt voor groen of andere aankleding. Het eenvoudige design en de compacte vormen en afmetingen maken, dat de Starline Economy Line goed in te passen is in de kleinere tuin.

Starline Economy Line

De maximale zwembeleving

De Starline Economy Line biedt u de maximale zwembeleving in de compacte ruimte van het bad. Door de ronde hoektrap behoudt u zoveel mogelijk de ruimte in uw zwembad. Ondanks de rechthoekige vorm van het zwembad geeft de ronde hoektrap dit zwembad een elegant uiterlijk.

Starline Carré Line inlooptrap
Starline Economy Line trap

Starline Economy Line

Diverse extra’s binnen de compacte ruimte

De Starline Economy Line is uitgerust met zowel een veiligheidsrand als sta-rand. De veiligheidsrand helpt het afdekzeil te dragen, wanneer er extra gewicht van bovenaf op komt. De sta-rand is ideaal voor jong en oud om een rustmoment in te lassen in het water.

Daarnaast is het mogelijk om dit zwembad te voorzien van een Roldecksysteem om het zwembad af te dekken en zo het water schoon te houden. Met een lengte van 7 meter, een breedte van 3,5 meter en een diepte van 1,4 meter is dit zwembad perfect voor de relatief kleine tuin. De compacte vorm maakt, dat dit zwembad goed in te passen is.

Bovendien behoudt u alle zwemruimte in het zwembad ondanks de relatief kleine vorm. Door de ronde inlooptrap kunt u de volle breedte en lengte van het bad gebruiken om te zwemmen, spelen met uw kinderen of om simpelweg te ontspannen.

Starline economy line afmetingen

____________________________________________________

Voor de kleinere tuin

De compacte vormen en relatief kleine afmetingen maken de Economy Line zeer geschikt voor de kleinere tuin.

Starline Economy Line trap

____________________________________________________

Veiligheids- en sta-rand

De Economy Line is uitgerust met veiligheidsrand om het afdekzeil te ondersteunen en sta-rand voor een rustmoment tijdens het zwemmen

Starline Economy line afmeting

____________________________________________________

Een standaard uitvoering

De Economy Line is in één uitvoering aan te leggen. Dit bad heeft afmetingen van 7 bij 3,5 bij 1,4 meter en een standaard ronde inlooptrap in de hoek.

Contact Buro van Rooijen

Een kleine tuin voorzien van een hoogwaardig zwembad is geen probleem. Buro van Rooijen helpt u met de aanleg van de Starline Economy Line. Heeft u toch een andere vraag of bent u benieuwd naar de andere Starline series? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. Onze experts staan direct voor u klaar met hulp en tuinadvies.