Starline City Line

De Starline City Line staat bekend om het efficiënte design. Niet voor niets is de oude naam van dit zwembad de Starline Ergonomic Line. De Starline City Line is compact en praktisch, waardoor ook de kleinere tuin voorzien kan worden van een hoogstaand zwembad. Het zwembad heeft een normale rechthoekige vorm en is eventueel te plaatsen met een inlooptrap met halve maan. De naam ‘City Line’ is niet uit de lucht gegrepen. Door de compacte vormgeving is dit zwembad zeer geschikt voor een reguliere stadstuin.

Starline City Line

Ergonomisch design

Het design van de Starline City Line is zeer ergonomisch. Het zwembad heeft een eenvoudige, rechthoekige vorm en is eventueel te plaatsen met een halve maan inlooptrap. Daarnaast is dit zwembad in 2 verschillende lengtes te plaatsen: 7 meter en 7,7 meter. Dit maakt de City Line één van de kleinere zwembaden van City Line, maar wel zeer geschikt voor de kleinere tuin.

Starline Carré Line inlooptrap

Starline City Line

Compact design, ruime mogelijkheden

De Starline City Line is in 2 afmetingen te plaatsen in uw tuin. De City 70 heeft een lengte van 7 meter en de City 77 heeft een lengte van 7,7 meter. Beide zwembaden zijn 3,5 meter breed en de diepte is ook nagenoeg gelijk. De City 70 is 1,5 meter diep, de City 77 is 1,4 meter diep. Deze formaten zwembad maken de City Line zeer geschikt voor de kleinere tuin of een stadstuin. De compacte vormen maken de City Line zeer ruimte-efficiënt.

De City 70 is nader te personaliseren door de trap. De inlooptrap wordt standaard in de hoeken geplaatst aan één van de korte zijdes. De trap is naar uw wens zowel links als rechts te plaatsen. Onze adviseurs kunnen u hier ook bij helpen met het oog op de tuin, in-en uitloop e.d. Tevens worden beide baden standaard voorzien van een roldecknis. Zo kunt u een roldeck laten plaatsen om uw zwembad te voorzien van een goed afdekzeil. Bovendien is het zwembad in diverse kleuren te plaatsen, variërend van gebroken wit, tot wel donkergrijs en zwart.

Starline Ergonomic Line 1

____________________________________________________

Zeer efficiënt in de (tuin)ruimte

Het ergonomisch design van de Starline City Line maakt, dat dit zwembad in iedere tuin zeer goed te plaatsen is. Onze tuinarchitecten kunnen u perfect adviseren over de beste plaatsing van het zwembad bij u in de tuin. Zo kunt u optimaal van zowel zwembad als tuin genieten.

Starline City Line 1

____________________________________________________

Veiligheidsrand en sta-rand

De City Line zwembaden zijn standaard uitgerust met een veiligheidsrand net onder de waterspiegel. Deze rand biedt extra ondersteuning voor de afdekking en het gewicht van bovenaf. Daarnaast hebben deze baden een sta-rand, waarop de kinderen kunnen staan en u kunt rusten.

Starline Ergonomic Line 2

____________________________________________________

Diverse trappen mogelijk

De City Line is uit te rusten met verschillende trappen. Wij kunnen de trap integreren in het rechthoekig model of een halve maan inlooptrap plaatsen. De geïntegreerde trappen zijn zowel links als rechts in de hoek te plaatsen. Onze architect helpt u graag met het beste advies hierover voor u.

Contact Buro van Rooijen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en zwembaden van Buro van Rooijen? Wilt u graag de Starline City Line laten plaatsen in uw tuin of wilt u graag met een tuinarchitect een tuinontwerp op papier zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. Onze specialisten staan direct voor u klaar met hulp en tuinadvies.