Starline Carré Line

De Starline Carré Line kenmerkt zich door de inlooptrap over de gehele breedte van het zwembad. Dit geeft het zwembad een tijdloos karakter met een klassieke tint. Dit zwembad wordt standaar uitgerust met een nis voor het roldeck. Deze kan hierin ingebouwd worden, zodat u uw Carré Line te allen tijde kunt afdekken. Door de veiligheidsrand onder de waterspiegel wordt de afdekking ondersteund. Kinderen en huisdieren komen op deze manier niet in het water terecht, maar op de afdekking. En mocht u een rustmoment willen inlassen tijdens het zwemmen, dan is dit zwembad ook zeer geschikt. Door de sta-rand langs de gehele badwand kunt u gemakkelijk even staan tijdens het zwemmen.

Starline Carré Line

Klassiek en open karakter

De brede inlooptrap en de rechthoekige afwerking van het zwembad geven de Starline Carré Line een klassiek en open karakter. De toevoeging van de sta-rand geeft visueel gezien het zwembad net dat beetje extra, wat het nodig heeft. Dit zwembad is geschikt voor jong en oud en is door de diverse maten gemakkelijk in te passen in uw tuin.

Starline Carré Line inlooptrap

Carré Line

De look tijdloos, de mogelijkheden eindeloos

Aangezien de Starline Carré Line in verschillende maten te plaatsen is, kan dit zwembad naar ieders wens gepersonaliseerd worden. De kleinste variant is de Carré 80. Dit bad heeft een lengte van 8 meter. De Carré 90 heeft een lengte van 9 meter en de grootste in de Carré Line, de Carré 100, heeft een lengte van zelfs 10 meter. Alle varianten hebben een breedte van 4 meter en zijn 1,5 meter diep. Alle varianten zijn voorzien van een sta-rand langs de badwand en een veiligheidsrand onder de waterspiegel. De nis voor het roldeck systeem geeft de mogelijkheid om het zwembad te laten afdekken.

Starline Carré Line zwembad

____________________________________________________

Tijdloos, klassiek design

De rechthoekige vorm en de brede inlooptrap zorgen voor een tijdloos en klassiek design van de Carré Line.

Starline Carré Line uitgelicht 2

____________________________________________________

Veiligheidsrand en sta-rand

Het zwembad is afgewerkt met een sta-rand en veiligheidsrand. Dit maakt de Carré Line veilig voor huisdieren en kinderen.

Starline Carré Line

____________________________________________________

Brede inlooptrap met jetstream

De Carré Line kenmerkt zich door de brede inlooptrap. De trap kan zelfs voorzien worden van een jetstream uit het startblok.

Contact Buro van Rooijen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Buro van Rooijen? Wilt u graag een tuinarchitect langs laten komen om uw tuin te laten bekijken of wilt u de Starline Carré Line in uw tuin laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. Onze experts staan direct voor u klaar met hulp en tuinadvies.