REALISATIE

Een nieuwe tuin of buitenruimte waarbij u zelf niets hoeft te doen, dat kan bij Buro van Rooijen. De specialist in projectmanagement.

Wanneer eenmaal op het vizier staat hoe een nieuw tuin eruit moeten komen te zien, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Het daadwerkelijk realiseren van de tuin. Bij het aanleggen van een tuin komt heel veel kijken. Niet alleen het graaf-, schep- en sleepwerk, maar ook het zorgen voor de aanwezigheid van de juiste materialen mag niet ontbreken. Ondanks de vele afvinklijstjes kan het toch voorkomen dat er last-minute iets niet klopt. Te weinig materiaal? Een verkeerd geleverde tegel? Wat het ook mag zijn, het zorgt vaak voor onnodige vertraging, ergernis en extra kosten.  Laat u daarom volledig ontzorgen en maak gebruik van de kennis en ervaring van Buro van Rooijen. 

NEEM CONTACT OP

PROJECTMANAGEMENT IS EEN VAK APART

Bij Buro van Rooijen weten we daar wel raad mee. Wij geven een echte betekenis aan het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.  

Letterlijk alles wordt door ons uit handen genomen. Niets is zo vervelend om zelf voor ieder onderdeel van de tuin op een andere locatie of persoon aangewezen te moeten zijn. Daarom zijn wij meer dan alleen een tuinarchitect. Wij zorgen voor het volledige projectmanagement, oftewel de gehele uitvoering en realisatie. Geen lijst aan verschillende leveranciers, maar één contactpersoon die als aanspreekpunt fungeert en de realisatie van de nieuwe tuin van A tot Z begeleidt.

VOLLEDIG ONTZORGEN

Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen, op het juiste moment en op de juiste plaats bezig zijn. Verspilling van tijd en budget wordt zo geminimaliseerd.

Wat verstaan wij onder volledig ontzorgen?

De realisatie start vanuit een duidelijk visie. Wellicht is er door ons al een tuinontwerp gemaakt, maar misschien heeft u als opdrachtgever zelf al een duidelijk beeld bij de nieuwe tuin of buitenruimte. Allereerst starten wij met het uitwerken van een projectplanning. Daarin houden wij rekening met beschikbare budget en eventuele deadlines. Door de vooraf uitgewerkte projectplanning weten zowel onze opdrachtgevers als wij zelf waar we staan tijdens een project. Doordat wij nauw betrokken blijven tijdens de realisatie kunnen we de planning daar waar nodig, tijdens het project bijsturen. We willen voorkomen dat er onnodig extra tijd en kosten gemaakt worden.

Projectplanning

Al tijdens het opstellen van de projectplanning schakelen wij met onze verschillende leveranciers. Niet alleen leveranciers in materialen, maar ook leveranciers in de vorm van mankracht. Wij spreken alles met hen door zodat wij op voorhand weten of de planning die wij voor ogen hebben ook daadwerkelijk haalbaar is. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen, op het juiste moment en op de juiste plaats bezig zijn. Verspilling van tijd en daardoor vaak budget wordt zo geminimaliseerd. Onze manier van projectmanagement staat voor duidelijke en eerlijke communicatie naar onze opdrachtgevers en leveranciers. Juist deze elementen zorgen voor een succesvol project.

Wist u dat wij door onze jarenlange ervaring een breed netwerk aan specialisten om ons heen hebben?

Betrokken

Wist u dat wij door onze jarenlange ervaring een breed netwerk aan specialisten om ons heen hebben?

Betrouwbaar

Wist u dat wij door onze jarenlange ervaring een breed netwerk aan specialisten om ons heen hebben?

Bekwaam

Niet alleen in de particuliere sector, maar ook voor de zakelijke markt verzorgt Buro van Rooijen het projectmanagement. Denk hierbij aan buitenruimtes van zorginstellingen, recreatieparken en bedrijventerreinen. Door onze creativiteit en vakkennis zijn wij in staat om groots te denken in mogelijkheden of oplossingen. Van het plaatsen van prachtige bomen en planten tot een professioneel lichtplan Wij zorgen voor een mooie, sfeervolle en veilige buitenruimte. Dit alles wordt geheel aangepast op de desbetreffende eindgebruiker zodat we samen de juiste uitstraling creëren.

Bij Buro van Rooijen doen ze waar ze goed in zijn. Als opdrachtgever kijkt u van de zijlijn mee en daar blijft het ook bij. Kriebelt het al om uw eigen tuin door ons aan te laten pakken? Van ontwerp tot realisatie, bij ons zit alles onder één dak. Zelf al ideeën waardoor een door ons uitgewerkt tuinontwerp niet meer nodig is? Ook enkel het projectmanagement kan door ons uitgevoerd worden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een aanpak op maat.