Project omschrijving

TUINONTWERP WEERT
Een tuin met passie en luxe!

In het zuidelijkste stukje van Nederland ligt deze fraaie patiotuin omringt door redelijk hoge muren. Dat is meteen de reden dat de klant contact heeft opgenomen met Buro van Rooijen.
“We willen de tuin nog één keer opwaarderen, de muren minder opvallend zien en heel graag onderhoudsvriendelijk.” – De opdrachtgever

Aangezien Buro van Rooijen zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in turnkey-projecten sprak dit de klant wel aan. Wat we bedenken voeren we ook uit, van tuinontwerp tot en met de tuinaanleg.

De tuin wordt voorzien van luxe en is daarnaast gemakkelijk in het onderhoud. In tegenstelling tot de materiaalkeuze zat het bestaande ontwerp technisch goed in elkaar. Enkele aandachtspunten van de klant hebben wij aangepakt om de tuin naar een hoger niveau te brengen en de wensen van de klant kunnen vervullen.

Modernisatie terras
Om eenheid te creëren in de tuin is deze net als de gevelbekleding gemaakt van duurzaam IPE hout en afgewerkt met wit gepoedercoat staal. De finishing touch van het terras is de LED verlichting in het afstapje, dit zorgt zowel voor sfeer als extra veiligheid tijdens de avonduren.

Verticale tuin
Door de muren in de breedte te bekleden met smalle IPE houten panelen wordt de muur in de hoogte gebroken. Dit afgewisseld met opgekroonde bamboe in Corten stalen plantenbakken zorgt voor een enorme rust en eenheid in de tuin. De tuinverlichting maakt het af!

Luxe Tuin Inrichting
De jacuzzi j-575 is een ware eyecatcher in de tuin! Een uniek exemplaar voor 6 personen voorzien van WiFi, muziekboxen, binnen- en buiten verlichting in alle mogelijke kleuren met een enorme keuze aan massagestanden.