Project omschrijving

Tuinontwerp Meerssen

Deze gezellige sfeervolle tuin ligt in het dorpje Meerssen.

Onderstaande beelden geven een impressie van wederom een succesvol project waar het tuinontwerp en de tuinaanleg wordt verzorgd door Buro van Rooijen. Bij dit concept ligt de focus op het creëren van een sfeervolle tuin aangepast aan de wensen van de klant.

Het specifieke aspect aan deze tuin zijn de gezellige buitenhaard en overkapping, wat heel sfeervol is bij de wat koudere dagen, zodat je nog heel lang buiten kunt vertoeven.
De grote tegels van dit ruime terras geven een rustige uitstraling, wat prachtig afgewerkt is met Ipé-hout. Daarnaast heeft Buro van Rooijen een nieuw waterelement ontworpen.

Deze tuin voldoet aan meerdere eisen. Gezellig, modern, onderhoudsvriendelijk en bovenal een fantastische zitgelegenheid met gezellige plekjes.

Aan de voorzijde van het huis is een nieuwe entree en parkeergelegenheid gemaakt, waardoor het huis beter tot zijn recht komt en je natuurlijk een extra auto kwijt kunt.

Mocht u vragen hebben of wilt u informatie, horen wij dit uiteraard graag!

bestarting-terras-buitenhaart-burovanrooijen-ontwerp burovanrooijen-ontwerp-bestrating-terras burovanrooijen-ontwerp burovanrooijen-ontwerpfase-bestating-terras burovanrooijen-tuinontwerp-limburg-betrating-grote-tegels-hout-beplanting-gras-groen-ontwerp-burovanrooijen

Hieronder een aantal foto’s voor de vernieuwing..

burovanrooijen-tuinontwerp-limburg-meerssenburovanrooijen-tuinontwerpontwerp-tuinontwerp-limburg-meerssen

Ontwerp

ontwerp-tuinontwerp-burovanrooijenontwerp-waterelement-burovanrooijen-tuinontwerp-limburg