Project omschrijving

Tuinontwerp Maaseik

Deze riante tuin ligt in het dorpje Aldeneyck dat valt onder de gemeente Maaseik in Belgisch Limburg.

Bij de entree word je verwelkomt d.m.v. grote Buxusbollen, wat doorloopt in een Ipe houten pad richting voordeur , carport met ruime parkeergelegenheid zorgt er voor dat de bewoners meerdere auto’s kunnen parkeren en onafhankelijk van elkaar het terrein kunnen verlaten. Omringt met een zeer volle wintergroene haag. Van binnenuit geeft dat een prachtig en rustig beeld.

Er is een riant zwembad gecreëerd met als speciaal detail: ” de ene kant een rand van hout en aan de andere kant een rand van steen”, en niet te vergeten, “de overdekte jacuzzi”.
Een voordeel van Ipe hout is: zeer stabiel duurzaam hout, met een fijne nerf.

En na heerlijk gezwommen te hebben, kan je buiten douchen en daarna gezellig BBQ en en gebruik maken van de buitenkeuken. Op het grote grasveld is een kruiden-en groente tuin gemaakt.
Voor de kinderen is er een trampoline, die verwerkt is in een zitelement, dat ook als lounge gedeelte gebruikt kan worden.

Mocht u vragen hebben of wilt u informatie, horen wij dit uiteraard graag!

maaseik-groteluxetuin-groen-zwembad-planten-bomen-bestrating-ipehout-buitendouche-jacuzzi-buxus_Fotormaaseik-groteluxetuin-groen-zwembad-planten-bomen-bestrating-ipehout-buitendouche-jacuzzi-buxus-luxe_Fotor

Foto’s bij aanvang van het project

maaseik-houtevlonder-buxus-zwembad-douche-buitendouche-voortuin-groen-beplantingtuin-groteachtertuin-jacuzzi-ipehoutmaaseik-groteluxetuin-groen-zwembad-planten-bomen-bestrating-ipehout-buitendouche-jacuzzi-buxus