Project omschrijving

Spreek je wensen uit en Buro van Rooijen laat ze in vervulling gaan

Buro van Rooijen heeft in het pittoreske Grathem een familie gelukkig gemaakt door hun wens uit te laten komen. Het hebben van een eigen zwembad stond al een tijdje op hun wishlist. De sfeervolle woning was in eerste instantie volledig omringd door een grote grasvlakte. De ruimte leende zich perfect om er een zwembad in te plaatsen.

Buro van Rooijen start haar projecten altijd met het uitwerken van een tuinontwerp. Gaandeweg het doorspreken van alle ideeën kwam al snel naar voren dat er bij het gezin eigenlijk een grote wens was om het hele jaar door gebruik te kunnen maken van het zwembad. De familie stond dan ook op het punt om een extra aannemer in te schakelen om een gebouw te laten maken voor een binnenzwembad. Wat ze op dat moment niet wisten is dat Buro van Rooijen ook dit soort werkzaamheden volledig zelfstandig en in eigen beheer uitvoert. Ze staan voor de oplevering van turnkey projecten en het, van A tot Z, leveren van maatwerk. Wanneer je een opdracht door Buro van Rooijen laat uitvoeren garanderen zij dat ze je volledig ontzorgen. Doordat ze alles in één hand uitvoeren kunnen zij de juiste mensen, en materialen, op de juiste tijd en plek inzetten.

Het bouwen van een compleet bijgebouw is dan ook geen probleem voor Roderick en zijn team. De initiële tuinontwerpen werden aangepast en de constructieve tekeningen werden vakkundig uitgewerkt. Het ontstaan van een heuse poolhouse in een volledig eigen bouwstijl werd dan ook een feit. Toen eenmaal de 2D tekeningen omgezet werden naar zeer een nauwkeurige en realistische 3D-ontwerp, groeide het enthousiasme bij de klant.

Het compleet uitgeruste poolhouse is van alle gemakken voorzien. Het pronkstuk van het badhuis is een verwarmd Starline zwembad type Nova 80 van 8 bij 4 meter. Het zwembad heeft een trap welke over de de volledige breedte van het zwembad is uitgerust. Het Starline zwembad is eveneens voorzien van een automatisch rolldeck-systeem. Naast het verwarmde zwembad bevindt zich een loungehoek met een zwevende openhaard en bar.

“Vanaf nu is dit onze man-cave”, aldus de zonen van de familie

Van Rooijen heeft er tijdens het uitdenken van de ontwerpen bewust voor gekozen om een badkamer met vloerverwarming te integreren in het badhuis. De bewoners hoeven in tijden van koude wintermaanden niet meer naar buiten en kunnen zich in een verwarmde en rustige omgeving opfrissen na het zwemmen.

Het poolhouse is voorzien van hoge ruime harmonicadeuren van 6 meter breed. Tijdens de zomermaanden kunnen deze deuren in z’n geheel opengeklapt worden zodat er een buitenbad ontstaat. Als eyecatcher is zowel de binnenkant als de buitenkant van het badhuis afgewerkt met houten gevelbekleding en een sfeervol rieten dak. Het creëert een warme, knusse en gezellige sfeer.

Zowel de bewoners als Buro van Rooijen zijn enorm te spreken over het eindresultaat en hun samenwerking. Bekijk de foto’s en oordeel zelf. Laat jij je inspireren en je wensen uitkomen?