WAT WE DOEN

Jarenlange ervaring en unieke kennis hebben we opgebouwd in het ontwerpen, inrichten en projectmanagement van particuliere tuinen en zakelijke buitenruimtes. Buro van Rooijen is officieel dealer van Starline zwembaden.

Buro van Rooijen bestaat uit een team van jong gedreven professionals met een uitgebreid netwerk in Nederland en Belgie. Alle teamleden beschikken over de benodigde kennis en kunde op het gebied van tuinontwerp en landschapsinrichting en hebben jarenlange ervaring in projectmanagement van particuliere tuinen en zakelijke buitenruimtes. Doordat we goed naar u luisteren, rekening houden met uw wensen, eisenpakket en levenswijze, kunnen wij u haarfijn maatwerk leveren en tijdens de realisatie fase volledig ontzorgen.

Voordat u uw keuze voor een tuinarchitect of zwembadbouwer maakt, wilt u graag weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Maak op onze website kennis met wat wij allemaal voor u kunnen betekenen of kom langs in onze showroom voor een persoonlijke kennismaking.

ONZE UNIEKE AANPAK

Volledig ontzorgen van uw turnkey project

ONTWERP

Van een handgetekende sfeerimpressie tot een levensechte 3D visualisatie. Wij laten ideeën en wensen tot uiting komen op papier. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en onderbouwd vanuit onze expertise. Hierdoor weet u als opdrachtgever op voorhand hoe de nieuwe tuin eruit komt te zien en wat u precies te wachten staat. Zowel tijd-technisch als financieel.

INRICHTING

Het creëren van sfeer in een buitenruimte is niet enkel en alleen het plaatsen van een eettafel en beplanting. Het is ons doel om van een buitenruimte een echte leefomgeving te maken. Van een overkapping, tot een lichtplan en muziekboxen. Wij denken graag na over de details.

PROJECTMANAGEMENT

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin komt er heel veel kijken. Niet alleen het graaf-, schep- en sleepwerk, maar ook het zorgen voor de aanwezigheid van de juiste materialen en mankrachten. Projectmanagement is een vak apart. Bij Buro van Rooijen weten we daar wel raad mee en geven wij een echte betekenis aan het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.

ZWEMBADEN

Als dealer van Starline zwembaden mogen wij onszelf een echte zwembadspecialist noemen. Van het ontwerp tot de daadwerkelijke levering, plaatsing en installatie. Wij fungeren als partner en nemen alle werkzaamheden uit handen van onze opdrachtgevers . Zo hoeven zij enkel uit te kijken naar een frisse duik in hun nieuwe zwembad.

ONZE PASSIE

Wat Buro van Rooijen hierbij zo bijzonder maakt? Het bieden van het volledige traject op één locatie met één contactpersoon. Van ontwerp tot inrichting tot realisatie én – minstens net zo belangrijk – nazorg:
Buro van Rooijen regelt het.

TUINONTWERP
ZAKELIJKE PROJECTEN
ZWEMBADEN
PROJECTMANAGEMENT
COMMUNICATIE & PLANNING
TOTAAL PROJECTEN