TUINONTWERP

De tijd vliegt voorbij en voordat we het weten is het voorjaar alweer aangebroken. Zodra de lente in de lucht hangt, gaat iedereen weer nadenken over hun tuin. In de zomer wil iedereen tenslotte volop genieten van het buitenleven. Wat is het beste moment om te starten met het opknappen van een tuin en waar dient allemaal rekening mee gehouden te worden? Dit soort vragen beantwoorden wij graag. Door onze jarenlange ervaring mogen wij onszelf specialist noemen op het gebied van tuinontwerp en realisatie. De daadwerkelijke start van een nieuwe tuin begint voor ons met het maken van een tuinontwerp. We leggen graag uit waarom wij vanuit deze basis werken.

NEEM CONTACT OP

WAAROM WIJ ADVISEREN TE STARTEN MET EEN TUINONTWERP

Wanneer wij starten met het uitwerken van een tuinontwerp, houden wij rekening met alle wensen, eisen en uiteraard het beschikbare budget. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en onderbouwd vanuit onze expertise. Hierdoor weten onze opdrachtgevers op voorhand precies wat hun wachten staat. Zowel tijd-technisch als financieel.

Hoe komen ideeën en wensen daadwerkelijk tot uiting op papier?
Nadat we een locatiebezoek hebben gebracht, zijn wij bekend met de afmetingen en de ligging van een tuin. Uw leefstijl, specifieke wensen en behoeften zullen op voorhand uitvoerig worden besproken, zodat wij deze volledig integreren in het ontwerp. Wij houden overal rekening mee. Staan de kinderen bijvoorbeeld centraal in het gezinsleven, dan zal er door ons vanuit een kindvriendelijke gedachte worden ontworpen.

WIST U DAT…

Wist u dat Buro van Rooijen tuinontwerpen realiseert voor zowel de particuliere als de zakelijke markt?

3D visualisatie en animatie

Bij volledige wederzijdse tevredenheid over het nieuwe ontwerp, gaan wij nog een stapje verder voor onze opdrachtgevers. Onze handgemaakte 2D schetsen komen tot leven in een levensechte 3D visualisatie van de buitenruimte. Uit ervaring merken wij dat onze opdrachtgevers op deze manier een nog beter en gedetailleerd beeld krijgen van hetgeen er daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze vakmannen geeft een 3D ontwerp een zeer nauwkeurig beeld van de beschikbare oppervlakten en bouwvolumes. Eventueel foutief gemaakte inschattingen kunnen in een 3D ontwerp gemakkelijk hersteld worden. Ook is er meer ruimte om te experimenteren mocht een opdrachtgever toch graag nog enkele wijzigingen doorgevoerd hebben. Wij werken niet alleen de nieuwe buitenruimte uit in 3D, maar wij denken hierin al gelijk na over de details en producten. Ook deze worden opgenomen in onze levensechte visualisaties.

Handgetekende sfeerimpressie

Buro van Rooijen werkt graag vanuit de basis. We starten dan ook met het maken van schetsen. Onze specialisten werken deze schetsen handmatig uit tot sfeervolle impressies. Ideeën en wensen komen in deze fase daadwerkelijk tot uiting op papier. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om het juiste gevoel over te brengen in een handgemaakt ontwerp. Daarbij worden onze impressies op schaal uitgewerkt, zodat er een duidelijk beeld van de ruimte en de mogelijkheden gecreëerd wordt. Tegenwoordig worden de meeste ontwerpen gemaakt met behulp van een computer. Dit is voor een architect sneller en efficiënter. Wij nemen graag de tijd en willen onze creativiteit maximaal benutten. Handgemaakte sfeerimpressies zien wij als een vak apart en wij zijn er trots op dat wij deze expertise in huis hebben.

NEEM CONTACT OP

Wilt u graag een inbouw zwembad in Limburg laten plaatsen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over onze verschillende series Starline zwembaden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Ook maken onze tuinarchitecten graag een afspraak met u om uw droomtuin met zwembad op papier te zetten.