IronMan ready in uw eigen tuin 

3,8 km zwemmen, 178 km fietsen om vervolgens nog ‘even’ 42,2 km te hardlopen. Zo ziet het loodzware IronMan parcours er ook in 2018 weer uit. Dat daar behalve de nodige discipline ook heel wat trainingsuren voor nodig zijn moge duidelijk zijn. En waar is het nu fijner trainen dan in uw eigen tuin?
Buro van Rooijen weet als geen ander hoe belangrijk het is om te sporten én te ontspannen. Een zwembad in uw tuin kan naast die verfrissende duik in de zomer namelijk ook prima door als trainingsmaatje. Wat dacht u van urenlang zwemmen tegen de ingebouwde stream in uw zwembad? Buro van Rooijen beschikt over jarenlange ervaring in het maken van op maat gemaakte zwembaden, in elke gewenste afmeting en vorm, passende bij uw levensstijl, wensen en budget.
Afkoelen doet u na afloop van uw training onder de stijlvolle JEE-O buitendouche.

Bovengenoemde stappen afgevinkt van uw trainingsschema? Geniet dan van een welverdiende ontspannende massage in de jacuzzi. Zo geniet u van de optimale combinatie van sporten en wellness in uw eigen tuin.

Toch liever sporten onder (intensieve) begeleiding? Onder de showroom van Luxe Tuininrichting aan de Avenue Ceramique is personal training studio Eet Beweeg Ontspan gevestigd. Personal trainer Gerda Remmers en haar team professionals zorgen hier voor trainingen op maat, voedings- en bewegingsadviezen alsmede nét dat beetje extra motivatie om het voor u maximale resultaat te behalen.

Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen in onze vestiging op nummer 160 aan de Avenue Ceramique of neem een kijkje op: www.eetbeweegontspan.nl.