INRICHTING

Buro van Rooijen kijkt naar de finishing touch. Wij gaan verder dan alleen de aanleg van uw tuin. Met de juiste inrichting en aankleding creëren wij de sfeer die u voor ogen had.

NEEM EEN KIJKJE OP ONZE WEBSHOP

INRICHTING OP MAAT

Bij het inrichten en aankleden van een buitenruimte komt vaak meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Nieuw tuinmeubilair met het plaatsen van her en der een leuke plantenbak zal inderdaad al voor een prettiger aanzicht zorgen. Maar geeft het ook echt voldoening en volledige tevredenheid? Heeft uw tuin nu ook echt dat thuisgevoel van een nieuwe leefruimte?

Doordat wij van begin af aan nauw betrokken zijn bij onze opdrachtgevers, durven wij met volle overtuiging uit te spreken dat wij garanderen dat wij sfeerwensen kunnen vertalen naar realiteit. Graag gaan we nog een stapje verder en willen we de verwachtingen van een nieuwe buitenruimte overtreffen. Onze tuinarchitecten zijn ware vakmensen en hebben oog voor gevoel en detail. Het is de combinatie van materialen, producten en planten dat zorgt voor een succesvol eindresultaat.

Neem gerust al een kijkje op onze webshop!

BUITENHUIS ARCHITECT

Het is de combinatie van materialen, producten en planten die zorgt voor een succesvol eindresultaat

Positionering

Je zou verwachten dat wij pas na afloop gaan nadenken over de aankleding en inrichting van een buitenruimte. Dus wanneer we helemaal klaar zijn met de daadwerkelijke realisatie. Toch is dit alles behalve waar. Al bij het uitwerken van de eerste schetsen zijn wij volop bezig met vooruit denken. Het is juist de beginfase waar de elementen van tuininrichting aan bod komen. Wij starten onze handgemaakte tuinontwerpen dan ook met het bepalen en vormgeven van de grotere elementen. Denk hierbij aan een zwembad, een geïntegreerde jacuzzi of een sfeervolle overkapping.

De positionering van alle nieuwe elementen worden bepaald aan de hand van ons locatiebezoek. Wij hebben dan een goed beeld van de beschikbare oppervlakte, maar ook van de leefstijl en behoeften van de opdrachtgever.

Wist u dat Buro van Rooijen dealer is van een aantal gerenommeerde merken? Wij streven naar kwaliteit en hoogwaardige designproducten. Door onze partnerships hebben wij een breed aanbod aan producten in ons assortiment. Neem eens een bezoekje in onze showroom.

Een tuin en de inrichting daarvan dient volledig tot zijn recht te komen

Niet alleen voor het oog maar zeker ook voor de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Waarom een zwembad verderop in een tuin plaatsen als de positie van de zon en de ligging het toelaten om deze bij de veranda te betrekken? Waarom maken we van de veranda niet gelijk een poolhouse met buitenkeuken? Dit soort ideeën, opgedane inspiratie en opties bespreken wij van begin af aan met onze opdrachtgevers. Zo geven wij een eerlijke mening die altijd onderbouwd is vanuit onze expertise en opgedane ervaring.

Als we de grote lijnen van de tuin hebben uitgewerkt gaan wij bij volledige tevredenheid van beide kanten nog een stap verder. Wij zetten onze handgemaakte sfeerimpressies om naar een levensechte 3D visualisatie. Ook in deze fase zijn wij nog volop bezig met het nadenken over de juiste inrichting. Tijdens de 3D visualisatie bepalen wij de positionering van producten, planten en materialen. Wat is de beste plek voor de loungeset? Op welke punten dienen wij parasols te plaatsen willen ze voor de beste schaduw zorgen? Waar komt de sfeerverlichting?